De unică folosinţă

Solo 980

Mănuși de unică folosință din nitril, groase, care combină dexteritatea cu rezistența, potrivite pentru diverse aplicații

  • CATEGORIE 3 Categorie 3 0334
  • Type B Protecție specifică împotriva substanțelor chimice EN 374 JKPT
  • Microorganisme EN 374 VIRUS
  • Contaminare radioactivă EN 421
  • Caracterul adecvat al materialelor destinate ce intră în contact cu alimente

    Adecvat pentru uz alimentar cu toate tipurile de alimente, în conformitate cu Regulamentul European (CE) 1935/2004.

Confort

  • Confort și flexibilitate

Randament

  • Texturare măruntă pe vârful degetelor pentru o prindere bună

Protecția pielii

  • fără latex, pentru a reduce riscul de alergii
  • tratament fără pudră
  • Recomandată în mediile uleioase din industrie

Beneficii suplimentare

  • Oferă protecție fiabilă împotriva unei game largi de substanțe chimice, cum ar fi izopropanolul și anumite formule Skydrol® și Diestone®.

Industria automobilelor/mecanică

  • Asamblarea pieselor mici unsuroase
  • Manipularea şi sortarea pieselor mici, ascuţite
  • Asamblarea de precizie
  • Controlul calității

Industria mecanică

  • Asamblarea pieselor mici unsuroase
  • Sarcini minore de întreţinere
  • Asamblarea de precizie

Industria alimentară

  • Manipularea alimentelor
  • Pregătirea alimentelor
  • Pescuit

Autorităţile locale (curăţare)

  • Sarcini obişnuite de curăţare

Autorităţile locale (servicii de catering)

Laborator

  • Fabricarea medicamentelor
  • Prepararea produselor farmaceutice
  • Cercetare, analiză, manipularea pieselor de precizie

Industria chimică

  • Amestecarea produselor chimice

Industria aeronautică

  • Asamblarea pieselor
  • Aplicaţii de precizie

Pescuit

Industria produselor cosmetice şi farmaceutice

Alte industrii

Material Nitril
Culoare albastru
Finisaj la interior Clorinat
Finisaj la exterior Striatii sub forma de pietricele
Lungime (cm) 30
Grosime (mm) 0.20
Dimensiune 6 7 8 9
Ambalaj 50 manusi/cutie
500 manusi/cutie de carton
AQL Liquidproofness 1.5

Grad general de contact cu alimentele

BĂUTURI Fără alcool sau cu tărie mai mică de 6% vol. limpede
Fără alcool sau cu tărie mai mică de 6% vol. tulbure
Băuturi alcoolizate cu tărie între 6% și 20% vol.
Băuturi alcoolizate cu tărie de peste 20% vol.
CEREALE, AMIDON, ZAHARURI, CIOCOLATĂ ȘI PRODUSE DERIVATE Amidon, cereale, făini, griș, paste uscate, de exemplu macaroane, spaghetti și produsele similare și paste proaspete
Biscuiți, produse de patiserie, prăjituri și alte produse de brutărie, sare, zahăr și produse de cofetărie în formă solidă; fără corp gras
Biscuiți, patiserie, prăjituri și alte produse de brutărie și cofetărie în formă solidă; cu corp gras, ciocolată, înlocuitori și produse acoperite
Produse de cofetărie sub formă de pastă umedă
Melasă, sirop de zahăr, miere
Produse de cofetărie cu corp gras la suprafață
FRUCTE, LEGUME ȘI DERIVATE Fructe întregi, proaspete sau refrigerate, necurățate; fructe uscate sau deshidratate; nuci decojite și prăjite
Legume proaspete, curățate sau tăiate
Transformate: în bucăți, piure, pastă sau conserve în mediu apos, inclusiv marinat sau în saramură
Transformate în mediu alcoolic
Conserve de legume în mediu uleios
Conserve de fructe în mediu uleios
Nuci sub formă de pastă sau de cremă
GRĂSIMI ȘI ULEIURI Animale sau vegetale, naturale sau tratate
Emulsii de apă în ulei (margarină, unt)
PRODUSE ANIMALE ȘI OUĂ Crustacee și moluște neprotejate în mod natural de cochilii, conserve de pește în mediu apos
Crustacee și moluște neprotejate în mod natural de cochilii, conserve de pește în mediu uleios, produse din carne marinate în mediu uleios
Crustacee și moluște proaspete, fără cochilie sau carapace
Pește proaspăt, refrigerat, sărat, afumat sau sub formă de pastă
Carne de la orice specie de animal, proaspătă, refrigerată, sărată, afumată sau sub formă de pastă sau creme
Conserve și semiconserve de carne în mediu apos
Conserve și semiconserve de carne în mediu uleios
Ouă, gălbenușuri de ouă, albușuri de ouă sub formă de pudră, uscată sau congelată
Ouă, gălbenușuri de ouă, albușuri de ouă sub formă lichide sau gătite
PRODUSE LACTATE Lapte integral, degresat sau parțial deshidratat
Lapte fermentat (iaurt, lapte bătut), frișcă și smântână
Brânză naturală fără coajă sau cu crustă comestibilă și brânză topită
Brânzeturi integrale cu crustă necomestibilă
Brânză topită (sub formă de pastă moale), brânză în conservă în mediu apos (mozzarella...)
Brânză conservată în mediu uleios
Lapte praf, inclusiv preparatele pentru sugari
PRODUSE DE ASEZONAT Sosuri cu materie apoasă
Sosuri cu materie grasă (de exemplu: maioneză, cremă pentru salată...)
Muștar
Oțet
PREPARATE ALIMENTARE Tartine, sandvișuri, pizza cu tot soiul de alimente care prezintă materii grase la suprafață
Tartine, sandvișuri, pizza cu tot soiul de alimente care nu prezintă materii grase la suprafață
Supe, sosuri, ciorbe sub formă de pudră sau uscate, cu materii grase (inclusiv drojdiile)
Supe, sosuri, ciorbe sub formă de pudră sau uscate, cu materii grase (inclusiv drojdiile)
Supe, sosuri, ciorbe sub orice altă formă, cu materii grase (inclusiv drojdiile)
Supe, sosuri, ciorbe sub orice altă formă, dar fără materii grase (inclusiv drojdiile)
Alimente prăjite sau fripte de origine vegetală (cartofi, pelete)
Alimente prăjite sau fripte de origine animală
ALTELE Alimente uscate care prezintă materii grase la suprafață
Alimente uscate fără materii grase la superfață
Plante, mirodenii, aromatice, cafea și înlocuitori de cafea sub formă de granule sau pudră
Mirodenii și condimente în mediu uleios
Cacao pudră
Cacao pastă
Extrase concentrate cu tărie de cel puțin 5% vol. de alcool
Alimente congelate sau înghețate
Înghețate

Gradul de protecție generală împotriva substanțelor chimice

 

Gradul de protecție este determinat luând în considerare efectele atât ale permeabilității, cât și ale degradării, în încercarea de a oferi utilizatorilor o orientare generală privind protecția atunci când utilizează mănușile noastre împotriva anumitor su

 

Semnificația culorilor:

++
Utilizat pentru nivelul ridicat de expunere la substanțe chimice sau pentru imersia în substanțe chimice, limitat la timpul de pătrundere bazat pe o zi lucrătoare.
+
Utilizat pentru contact repetat cu substanțe chimice, limitat la expunerea chimică totală, adică: un timp de pătrundere cumulat bazat pe o zi lucrătoare.
=
Protecție doar împotriva stropirii, în timpul expunerii la substanțe chimice, mănușile trebuie aruncate și mănușile noi trebuie purtate cât mai curând posibil.
-
Nu este recomandat, aceste mănuși sunt considerate nepotrivite pentru lucrul cu această substanță chimică.
NT
NT: nu au fost testate
NA
NA: nu se aplică, deoarece nu sunt testate în întregime (doar nivelul de degradare SAU rezultatele de permeabilitate)

Datele testelor substanțelor chimice și gradul de protecție generală împotriva substanțelor chimice nu trebuie utilizate ca bază absolută pentru selectarea mănușilor. Performanța mănușii în condițiile reale de utilizare poate diferi de cea în condițiile c

Produs chimic Nr. CAS Timpul de pătrundere
(minute)
Nivel
permeabilitate
Standard Nivel
degradare
Grad
Acetat de butil 99% 123-86-4 4 0 EN 16523-1:2015 NT
NA
Acetonă 100% 67-64-1 <1 0 EN 16523-1:2015 NT
NA
Acetonă 99% 67-64-1 1 0 ASTM F739 NT
NA
Acid azotic 50% 7697-37-2 46 2 ASTM F739 NT
NA
Acid azotic 65% 7697-37-2 13 1 EN 16523-1:2015 NT
NA
Acid fosforic 75% 7664-38-2 >480 6 EN 16523-1:2015 NT
NA
Acid fosforic 85% 7664-38-2 >480 6 EN 16523-1:2015 NT
NA
Acid sulfuric 10% 7664-93-9 >480 6 EN 16523-1:2015 NT
NA
Acid sulfuric 40% 7664-93-9 >480 6 EN 16523-1:2015 NT
NA
Acid sulfuric 50% 7664-93-9 >480 6 EN 16523-1:2015 NT
NA
Etanol 95% 64-17-5 31 2 EN 16523-1:2015 NT
NA
Formaldehidă 37% 50-00-0 >480 6 EN 16523-1:2015 4
++
Hidroxid de sodiu 20% 1310-73-2 >480 6 EN 16523-1:2015 4
++
Hidroxid de sodiu 40% 1310-73-2 >480 6 EN 16523-1:2015 4
++
Metanol 99% 67-56-1 5 0 EN 16523-1:2015 NT
NA
n-Butanol 99% 71-36-3 118 3 EN 16523-1:2015 NT
NA
n-heptan 99% 142-82-5 >480 6 EN 16523-1:2015 4
++
Peroxid de hidrogen 30% 7722-84-1 >60 3 EN 16523-1:2015 4
++
Soluție de hidroxid de amoniu 25% 1336-21-6 20 1 EN 16523-1:2015 NT
NA
Soluție de hidroxid de amoniu 29% 1336-21-6 30 1 ASTM F739 NT
NA

*rezultatul nu este normalizat

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi mănușa chimică potrivită?

Descoperiți instrumentul nostru de selecție SAFE CHEM pentru protecția chimică!

Aflați mai multe

Chemical comparator

Aveți o întrebare? Contactați-ne!

Dacă aveți o întrebare, aveți nevoie de un mostră sau doriți informații tehnice suplimentare despre mănușile noastre și utilizarea lor.

Contactați-ne

Mai multe mănuși

Solo BOX 967
De unică folosinţă

Solo BOX 967

Compromis între dexteritate și rezistență.

Solo 998
De unică folosinţă

Solo 998

Dexteritate și flexibilitate optime

Solo 987
De unică folosinţă

Solo 987

Rezistență mecanică excelentă, ideală în medii uleioase