Ultrane 541
Confort, suplețe și dexteritate ridicată, fără compromis în ceea ce privește respirabilitatea și durabilitatea
- 4121A
- X1XXXX
-
ISO 13997:
2.5N (255g) -
Adecvat pentru uz alimentar cu toate tipurile de alimente, în conformitate cu Regulamentul European (CE) 1935/2004.
Avantaje specifice
Confort
- Confort: suplețe și flexibilitate ridicate, dexteritate la vârful degetelor, respirabilitate dovedită
Durabilitate
- Rezistență: Utilizare prelungită garantată de procesul nostru exclusiv ResiComfort, stratul de acoperire asigură rezistență la frecare
Protecția pielii
- Fără substanțe dăunătoare: STANDARD 100 de OEKO-TEX®, fără DMF
- Aprobată din punct de vedere dermatologic
Calitate garantată
- Fără silicon pentru a preveni urmele, defectele pe suprafețele din metal și sticlă înainte de vopsire
Rezistență la spălare
- Se poate spăla o dată la 40 °C fără a modifica performanțele*.
Aplicații
Industria automobilelor/mecanică
- Asamblarea pieselor mici
- Asamblarea automobilelor
- Montarea şuruburilor şi dispozitivelor de fixare mici
- Întreţinere mecanică
- Asamblarea de precizie
- Prelucrări mecanice de precizie
Industria alimentară
- Manipularea alimentelor
Alte industrii
- Ambalare
- Depozitarea şi primirea mărfurilor
Transport, logistică
Producție
Întreținere industrială
- Întreținerea mecanică
Montarea echipamentelor industriale
Aparate electrocasnice
Tehnologie
O tehnologie de acoperire de înaltă performanță care maximizează confortul și permite mâinii să respire, oferind în același timp o durabilitate maximă.
Detalii privind produsele
Material | Spumă nitrilică cu aspect nisipos |
---|---|
Culoare | negru |
Finisaj la interior | Suport textil fara cusaturi |
Finisaj la exterior | Aderenta sporita prin consolidare |
Lungime (cm) | 22-28 |
Dimensiune | 6 7 8 9 10 11 |
Ambalaj | 12 perechi/punga 96 perechi/cutie de carton |
Grafic alimente
Grad general de contact cu alimentele
Semnificația culorilor
Potrivite pentru contactul cu acest tip de alimente.
Dacă pH este > 4,5, mănușile sunt potrivite pentru contactul cu acest tip de alimente.
Dacă pH-ul este , mănușile nu sunt potrivite.
Dacă pH-ul este , mănușile nu sunt potrivite.
Nepotrivite pentru contactul cu acest tip de alimente.
Nu au fost testate pentru acest tip de alimente.
BĂUTURI | Fără alcool sau cu tărie mai mică de 6% vol. limpede |
|
---|---|---|
Fără alcool sau cu tărie mai mică de 6% vol. tulbure |
|
|
Băuturi alcoolizate cu tărie între 6% și 20% vol. |
|
|
Băuturi alcoolizate cu tărie de peste 20% vol. |
|
|
CEREALE, AMIDON, ZAHARURI, CIOCOLATĂ ȘI PRODUSE DERIVATE | Amidon, cereale, făini, griș, paste uscate, de exemplu macaroane, spaghetti și produsele similare și paste proaspete |
|
Biscuiți, produse de patiserie, prăjituri și alte produse de brutărie, sare, zahăr și produse de cofetărie în formă solidă; fără corp gras |
|
|
Biscuiți, patiserie, prăjituri și alte produse de brutărie și cofetărie în formă solidă; cu corp gras, ciocolată, înlocuitori și produse acoperite |
|
|
Produse de cofetărie sub formă de pastă umedă |
|
|
Melasă, sirop de zahăr, miere |
|
|
Produse de cofetărie cu corp gras la suprafață |
|
|
FRUCTE, LEGUME ȘI DERIVATE | Fructe întregi, proaspete sau refrigerate, necurățate; fructe uscate sau deshidratate; nuci decojite și prăjite |
|
Legume proaspete, curățate sau tăiate |
|
|
Transformate: în bucăți, piure, pastă sau conserve în mediu apos, inclusiv marinat sau în saramură |
|
|
Transformate în mediu alcoolic |
|
|
Conserve de legume în mediu uleios |
|
|
Conserve de fructe în mediu uleios |
|
|
Nuci sub formă de pastă sau de cremă |
|
|
GRĂSIMI ȘI ULEIURI | Animale sau vegetale, naturale sau tratate |
|
Emulsii de apă în ulei (margarină, unt) |
|
|
PRODUSE ANIMALE ȘI OUĂ | Crustacee și moluște neprotejate în mod natural de cochilii, conserve de pește în mediu apos |
|
Crustacee și moluște neprotejate în mod natural de cochilii, conserve de pește în mediu uleios, produse din carne marinate în mediu uleios |
|
|
Crustacee și moluște proaspete, fără cochilie sau carapace |
|
|
Pește proaspăt, refrigerat, sărat, afumat sau sub formă de pastă |
|
|
Carne de la orice specie de animal, proaspătă, refrigerată, sărată, afumată sau sub formă de pastă sau creme |
|
|
Conserve și semiconserve de carne în mediu apos |
|
|
Conserve și semiconserve de carne în mediu uleios |
|
|
Ouă, gălbenușuri de ouă, albușuri de ouă sub formă de pudră, uscată sau congelată |
|
|
Ouă, gălbenușuri de ouă, albușuri de ouă sub formă lichide sau gătite |
|
|
PRODUSE LACTATE | Lapte integral, degresat sau parțial deshidratat |
|
Lapte fermentat (iaurt, lapte bătut), frișcă și smântână |
|
|
Brânză naturală fără coajă sau cu crustă comestibilă și brânză topită |
|
|
Brânzeturi integrale cu crustă necomestibilă |
|
|
Brânză topită (sub formă de pastă moale), brânză în conservă în mediu apos (mozzarella...) |
|
|
Brânză conservată în mediu uleios |
|
|
Lapte praf, inclusiv preparatele pentru sugari |
|
|
PRODUSE DE ASEZONAT | Sosuri cu materie apoasă |
|
Sosuri cu materie grasă (de exemplu: maioneză, cremă pentru salată...) |
|
|
Muștar |
|
|
Oțet |
|
|
PREPARATE ALIMENTARE | Tartine, sandvișuri, pizza cu tot soiul de alimente care prezintă materii grase la suprafață |
|
Tartine, sandvișuri, pizza cu tot soiul de alimente care nu prezintă materii grase la suprafață |
|
|
Supe, sosuri, ciorbe sub formă de pudră sau uscate, cu materii grase (inclusiv drojdiile) |
|
|
Supe, sosuri, ciorbe sub formă de pudră sau uscate, cu materii grase (inclusiv drojdiile) |
|
|
Supe, sosuri, ciorbe sub orice altă formă, cu materii grase (inclusiv drojdiile) |
|
|
Supe, sosuri, ciorbe sub orice altă formă, dar fără materii grase (inclusiv drojdiile) |
|
|
Alimente prăjite sau fripte de origine vegetală (cartofi, pelete) |
|
|
Alimente prăjite sau fripte de origine animală |
|
|
ALTELE | Alimente uscate care prezintă materii grase la suprafață |
|
Alimente uscate fără materii grase la superfață |
|
|
Plante, mirodenii, aromatice, cafea și înlocuitori de cafea sub formă de granule sau pudră |
|
|
Mirodenii și condimente în mediu uleios |
|
|
Cacao pudră |
|
|
Cacao pastă |
|
|
Extrase concentrate cu tărie de cel puțin 5% vol. de alcool |
|
|
Alimente congelate sau înghețate |
|
|
Înghețate |
|
Mai multe mănuși
Nou
Protecţie la manipulare
Ultrane 648
Dexteritate si simț tactil optime pentru protecție ușoară. Compatibilă cu ecranele tactile
Nou
Protecţie la manipulare
Ultrane 681
Confort, suplețe și dexteritate ridicată datorită calibrului 18. Capacitate de atingere a ecranului tactil.