Protecţie împotriva pătrunderii lichidelor

Vital 175

Dexteritate și flexibilitate în medii neagresive. Fabricat din latex certificat FSC®.

  • Pericole mecanice EN 388 0010X
  • Type B Protecție specifică împotriva substanțelor chimice EN 374 KPT
  • Microorganisme EN 374 VIRUS
  • Contaminare radioactivă EN 421
  • Caracterul adecvat al materialelor destinate ce intră în contact cu alimente

    Adecvat pentru uz alimentar cu toate tipurile de alimente, în conformitate cu Regulamentul European (CE) 1935/2004.


Confort

  • Dexteritate excelentă: o mănușă subțire dintr-un material flexibil

Calitate garantată

  • Finisaj clorinat pentru o mai bună protecție a produselor manipulate
  • Fără silicon pentru a preveni urmele, defectele pe suprafețele din metal și sticlă înainte de vopsire

Grija pentru mediu

  • FSC® certified latex
  • Ambalaj reciclabil, Ambalaj individual optimizat pentru a limita deșeurile de plastic
  • Material reciclat în ambalaj: 30 %

Industria mecanică

  • Asamblarea pieselor mici, fără uleiuri şi grăsimi

Industria alimentară

  • Sarcini obişnuite de curăţare

Autorităţile locale (curăţare)

  • Manipularea detergenţilor menajeri
  • Sarcini obişnuite de curăţare

Material FSC® certified latex
Culoare galben, bej
Finisaj la interior Tratament pentru îmbrăcare ușoară
Finisaj la exterior Textura striata, clorinat
Lungime (cm) 31
Grosime (mm) 0.4
Dimensiune 6 7 8 9 10
Ambalaj 1 pereche/punga
10 perechi/cutie
100 perechi/cutie de carton

Grad general de contact cu alimentele

BĂUTURI Fără alcool sau cu tărie mai mică de 6% vol. limpede
Fără alcool sau cu tărie mai mică de 6% vol. tulbure
Băuturi alcoolizate cu tărie între 6% și 20% vol.
Băuturi alcoolizate cu tărie de peste 20% vol.
CEREALE, AMIDON, ZAHARURI, CIOCOLATĂ ȘI PRODUSE DERIVATE Amidon, cereale, făini, griș, paste uscate, de exemplu macaroane, spaghetti și produsele similare și paste proaspete
Biscuiți, produse de patiserie, prăjituri și alte produse de brutărie, sare, zahăr și produse de cofetărie în formă solidă; fără corp gras
Biscuiți, patiserie, prăjituri și alte produse de brutărie și cofetărie în formă solidă; cu corp gras, ciocolată, înlocuitori și produse acoperite
Produse de cofetărie sub formă de pastă umedă
Melasă, sirop de zahăr, miere
Produse de cofetărie cu corp gras la suprafață
FRUCTE, LEGUME ȘI DERIVATE Fructe întregi, proaspete sau refrigerate, necurățate; fructe uscate sau deshidratate; nuci decojite și prăjite
Legume proaspete, curățate sau tăiate
Transformate: în bucăți, piure, pastă sau conserve în mediu apos, inclusiv marinat sau în saramură
Transformate în mediu alcoolic
Conserve de legume în mediu uleios
Conserve de fructe în mediu uleios
Nuci sub formă de pastă sau de cremă
GRĂSIMI ȘI ULEIURI Animale sau vegetale, naturale sau tratate
Emulsii de apă în ulei (margarină, unt)
PRODUSE ANIMALE ȘI OUĂ Crustacee și moluște neprotejate în mod natural de cochilii, conserve de pește în mediu apos
Crustacee și moluște neprotejate în mod natural de cochilii, conserve de pește în mediu uleios, produse din carne marinate în mediu uleios
Crustacee și moluște proaspete, fără cochilie sau carapace
Pește proaspăt, refrigerat, sărat, afumat sau sub formă de pastă
Carne de la orice specie de animal, proaspătă, refrigerată, sărată, afumată sau sub formă de pastă sau creme
Conserve și semiconserve de carne în mediu apos
Conserve și semiconserve de carne în mediu uleios
Ouă, gălbenușuri de ouă, albușuri de ouă sub formă de pudră, uscată sau congelată
Ouă, gălbenușuri de ouă, albușuri de ouă sub formă lichide sau gătite
PRODUSE LACTATE Lapte integral, degresat sau parțial deshidratat
Lapte fermentat (iaurt, lapte bătut), frișcă și smântână
Brânză naturală fără coajă sau cu crustă comestibilă și brânză topită
Brânzeturi integrale cu crustă necomestibilă
Brânză topită (sub formă de pastă moale), brânză în conservă în mediu apos (mozzarella...)
Brânză conservată în mediu uleios
Lapte praf, inclusiv preparatele pentru sugari
PRODUSE DE ASEZONAT Sosuri cu materie apoasă
Sosuri cu materie grasă (de exemplu: maioneză, cremă pentru salată...)
Muștar
Oțet
PREPARATE ALIMENTARE Tartine, sandvișuri, pizza cu tot soiul de alimente care prezintă materii grase la suprafață
Tartine, sandvișuri, pizza cu tot soiul de alimente care nu prezintă materii grase la suprafață
Supe, sosuri, ciorbe sub formă de pudră sau uscate, cu materii grase (inclusiv drojdiile)
Supe, sosuri, ciorbe sub formă de pudră sau uscate, cu materii grase (inclusiv drojdiile)
Supe, sosuri, ciorbe sub orice altă formă, cu materii grase (inclusiv drojdiile)
Supe, sosuri, ciorbe sub orice altă formă, dar fără materii grase (inclusiv drojdiile)
Alimente prăjite sau fripte de origine vegetală (cartofi, pelete)
Alimente prăjite sau fripte de origine animală
ALTELE Alimente uscate care prezintă materii grase la suprafață
Alimente uscate fără materii grase la superfață
Plante, mirodenii, aromatice, cafea și înlocuitori de cafea sub formă de granule sau pudră
Mirodenii și condimente în mediu uleios
Cacao pudră
Cacao pastă
Extrase concentrate cu tărie de cel puțin 5% vol. de alcool
Alimente congelate sau înghețate
Înghețate

Gradul de protecție generală împotriva substanțelor chimice

 

Gradul de protecție este determinat luând în considerare efectele atât ale permeabilității, cât și ale degradării, în încercarea de a oferi utilizatorilor o orientare generală privind protecția atunci când utilizează mănușile noastre împotriva anumitor su

 

Semnificația culorilor:

++
Utilizat pentru nivelul ridicat de expunere la substanțe chimice sau pentru imersia în substanțe chimice, limitat la timpul de pătrundere bazat pe o zi lucrătoare.
+
Utilizat pentru contact repetat cu substanțe chimice, limitat la expunerea chimică totală, adică: un timp de pătrundere cumulat bazat pe o zi lucrătoare.
=
Protecție doar împotriva stropirii, în timpul expunerii la substanțe chimice, mănușile trebuie aruncate și mănușile noi trebuie purtate cât mai curând posibil.
-
Nu este recomandat, aceste mănuși sunt considerate nepotrivite pentru lucrul cu această substanță chimică.
NT
NT: nu au fost testate
NA
NA: nu se aplică, deoarece nu sunt testate în întregime (doar nivelul de degradare SAU rezultatele de permeabilitate)

Datele testelor substanțelor chimice și gradul de protecție generală împotriva substanțelor chimice nu trebuie utilizate ca bază absolută pentru selectarea mănușilor. Performanța mănușii în condițiile reale de utilizare poate diferi de cea în condițiile c

Produs chimic Nr. CAS Timpul de pătrundere
(minute)
Nivel
permeabilitate
Standard Nivel
degradare
Grad
Acetic acid 99% 64-19-7 15 1 EN 16523-1:2015 NT
NA
Ammonium hydroxide solution 25% 1336-21-6 7 0 EN 16523-1:2015 NT
NA
Formaldehyde 30% 50-00-0 NT NT NT 4
NA
Formaldehyde 37% 50-00-0 480 6 EN 16523-1:2015 NT
NA
Hydrogen peroxide 30% 7722-84-1 480 6 EN 16523-1:2015 4
++
Nitric acid 65% 7697-37-2 480 6 EN 16523-1:2015 NT
NA
Sodium hydroxide 40% 1310-73-2 480 6 EN 16523-1:2015 3
++
Sulfuric acid 96% 7664-93-9 74 2 EN 16523-1:2015 NT
NA

*rezultatul nu este normalizat

Aveți nevoie de ajutor pentru a găsi mănușa chimică potrivită?

Descoperiți instrumentul nostru de selecție SAFE CHEM pentru protecția chimică!

Aflați mai multe

Chemical comparator

Aveți o întrebare? Contactați-ne!

Dacă aveți o întrebare, aveți nevoie de un mostră sau doriți informații tehnice suplimentare despre mănușile noastre și utilizarea lor.

Contactați-ne

Mai multe mănuși

Ultranitril 454
Protecţie împotriva pătrunderii lichidelor

Ultranitril 454

Dexteritate ridicată în medii puțin agresive, pentru cei sensibili la latex natural

Jersette 307
Protecţie împotriva pătrunderii lichidelor

Jersette 307

Confort excepțional și dexteritate de precizie în medii ușor agresive

Vital 180
Protecţie împotriva pătrunderii lichidelor

Vital 180

Dexteritate și rezistență optimă la uleiuri și grăsimi