Vital 177
Dexteritate și flexibilitate adaptate la contactul cu alimentele
- 0010X
- Type B KPT
-
Adecvat pentru contactul cu anumite tipuri de alimente în conformitate cu Regulamentul European (CE) 1935/2004. Aflați detalii în tabelul alimentar de mai jos.
Avantaje specifice
Confort
- Dexteritate excelentă: o mănușă subțire dintr-un material flexibil
Randament
- Prindere cu textură în relief pentru o manipulare sigură
Calitate garantată
- Finisaj clorinat pentru o mai bună protecție a produselor manipulate
- Fără silicon pentru a preveni urmele, defectele pe suprafețele din metal și sticlă înainte de vopsire
Aplicații
Industria mecanică
- Asamblarea pieselor mici, fără uleiuri şi grăsimi
Autorităţile locale (curăţare)
- Manipularea detergenţilor menajeri
- Sarcini obişnuite de curăţare
Detalii privind produsele
Material | Latex natural |
---|---|
Culoare | albastru |
Finisaj la interior | Clorinat |
Finisaj la exterior | Textura striata |
Lungime (cm) | 31 |
Grosime (mm) | 0.4 |
Dimensiune | 6 7 8 9 10 |
Ambalaj | 1 pereche/punga 10 perechi/cutie 100 perechi/cutie de carton |
Grafic alimente
Grad general de contact cu alimentele
Semnificația culorilor
Dacă pH-ul este , mănușile nu sunt potrivite.
BĂUTURI | Fără alcool sau cu tărie mai mică de 6% vol. limpede |
|
---|---|---|
Fără alcool sau cu tărie mai mică de 6% vol. tulbure |
|
|
Băuturi alcoolizate cu tărie între 6% și 20% vol. |
|
|
Băuturi alcoolizate cu tărie de peste 20% vol. |
|
|
CEREALE, AMIDON, ZAHARURI, CIOCOLATĂ ȘI PRODUSE DERIVATE | Amidon, cereale, făini, griș, paste uscate, de exemplu macaroane, spaghetti și produsele similare și paste proaspete |
|
Biscuiți, produse de patiserie, prăjituri și alte produse de brutărie, sare, zahăr și produse de cofetărie în formă solidă; fără corp gras |
|
|
Biscuiți, patiserie, prăjituri și alte produse de brutărie și cofetărie în formă solidă; cu corp gras, ciocolată, înlocuitori și produse acoperite |
|
|
Produse de cofetărie sub formă de pastă umedă |
|
|
Melasă, sirop de zahăr, miere |
|
|
Produse de cofetărie cu corp gras la suprafață |
|
|
FRUCTE, LEGUME ȘI DERIVATE | Fructe întregi, proaspete sau refrigerate, necurățate; fructe uscate sau deshidratate; nuci decojite și prăjite |
|
Legume proaspete, curățate sau tăiate |
|
|
Transformate: în bucăți, piure, pastă sau conserve în mediu apos, inclusiv marinat sau în saramură |
|
|
Transformate în mediu alcoolic |
|
|
Conserve de legume în mediu uleios |
|
|
Conserve de fructe în mediu uleios |
|
|
Nuci sub formă de pastă sau de cremă |
|
|
GRĂSIMI ȘI ULEIURI | Animale sau vegetale, naturale sau tratate |
|
Emulsii de apă în ulei (margarină, unt) |
|
|
PRODUSE ANIMALE ȘI OUĂ | Crustacee și moluște neprotejate în mod natural de cochilii, conserve de pește în mediu apos |
|
Crustacee și moluște neprotejate în mod natural de cochilii, conserve de pește în mediu uleios, produse din carne marinate în mediu uleios |
|
|
Crustacee și moluște proaspete, fără cochilie sau carapace |
|
|
Pește proaspăt, refrigerat, sărat, afumat sau sub formă de pastă |
|
|
Carne de la orice specie de animal, proaspătă, refrigerată, sărată, afumată sau sub formă de pastă sau creme |
|
|
Conserve și semiconserve de carne în mediu apos |
|
|
Conserve și semiconserve de carne în mediu uleios |
|
|
Ouă, gălbenușuri de ouă, albușuri de ouă sub formă de pudră, uscată sau congelată |
|
|
Ouă, gălbenușuri de ouă, albușuri de ouă sub formă lichide sau gătite |
|
|
PRODUSE LACTATE | Lapte integral, degresat sau parțial deshidratat |
|
Lapte fermentat (iaurt, lapte bătut), frișcă și smântână |
|
|
Brânză naturală fără coajă sau cu crustă comestibilă și brânză topită |
|
|
Brânzeturi integrale cu crustă necomestibilă |
|
|
Brânză topită (sub formă de pastă moale), brânză în conservă în mediu apos (mozzarella...) |
|
|
Brânză conservată în mediu uleios |
|
|
Lapte praf, inclusiv preparatele pentru sugari |
|
|
PRODUSE DE ASEZONAT | Sosuri cu materie apoasă |
|
Sosuri cu materie grasă (de exemplu: maioneză, cremă pentru salată...) |
|
|
Muștar |
|
|
Oțet |
|
|
PREPARATE ALIMENTARE | Tartine, sandvișuri, pizza cu tot soiul de alimente care prezintă materii grase la suprafață |
|
Tartine, sandvișuri, pizza cu tot soiul de alimente care nu prezintă materii grase la suprafață |
|
|
Supe, sosuri, ciorbe sub formă de pudră sau uscate, cu materii grase (inclusiv drojdiile) |
|
|
Supe, sosuri, ciorbe sub formă de pudră sau uscate, cu materii grase (inclusiv drojdiile) |
|
|
Supe, sosuri, ciorbe sub orice altă formă, cu materii grase (inclusiv drojdiile) |
|
|
Supe, sosuri, ciorbe sub orice altă formă, dar fără materii grase (inclusiv drojdiile) |
|
|
Alimente prăjite sau fripte de origine vegetală (cartofi, pelete) |
|
|
Alimente prăjite sau fripte de origine animală |
|
|
ALTELE | Alimente uscate care prezintă materii grase la suprafață |
|
Alimente uscate fără materii grase la superfață |
|
|
Plante, mirodenii, aromatice, cafea și înlocuitori de cafea sub formă de granule sau pudră |
|
|
Mirodenii și condimente în mediu uleios |
|
|
Cacao pudră |
|
|
Cacao pastă |
|
|
Extrase concentrate cu tărie de cel puțin 5% vol. de alcool |
|
|
Alimente congelate sau înghețate |
|
|
Înghețate |
|
Grafic substanțe chimice
Gradul de protecție generală împotriva substanțelor chimice
Gradul de protecție este determinat luând în considerare efectele atât ale permeabilității, cât și ale degradării, în încercarea de a oferi utilizatorilor o orientare generală privind protecția atunci când utilizează mănușile noastre împotriva anumitor su
Semnificația culorilor:
Datele testelor substanțelor chimice și gradul de protecție generală împotriva substanțelor chimice nu trebuie utilizate ca bază absolută pentru selectarea mănușilor. Performanța mănușii în condițiile reale de utilizare poate diferi de cea în condițiile c
Produs chimic | Nr. CAS | Timpul de pătrundere (minute) |
Nivel permeabilitate |
Standard | Nivel degradare |
Grad |
---|---|---|---|---|---|---|
2-Butoxyethanol (Butyl Cellusolve) 99% | 111-76-2 | 21 | 1 | ASTM F739 | 4 |
|
2-Ethoxyethanol (Cellosolve) 99% | 110-80-5 | 27 | 1 | ASTM F739 | 4 |
|
2-Ethoxyethyl acetate (Cellosolve Acetate) 99% | 111-15-9 | 15 | 1 | ASTM F739 | 3 |
|
2-Propanol (Isopropanol) 99% | 67-63-0 | 15 | 1 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Acetaldehyde 99% | 75-07-0 | 5 | 0 | ASTM F739 | 4 |
|
Acetic acid 10% | 64-19-7 | NT | NT | NT | 4 |
|
Acetic acid 50% | 64-19-7 | 139 | 4 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
Acetic acid 99% | 64-19-7 | 8 | 0 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Acetone 99% | 67-64-1 | 7 | 0 | ASTM F739 | 3 |
|
Ammonium hydroxide solution 29% | 1336-21-6 | 16 | 1 | ASTM F739 | 4 |
|
Aniline 99% | 62-53-3 | 67 | 3 | ASTM F739 | 4 |
|
Dimethylformamide 99% | 68-12-2 | 12 | 1 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Dimethylsulfoxide 99% | 67-68-5 | 216 | 4 | ASTM F739 | 4 |
|
Ethanol 95% | 64-17-5 | 14 | 1 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Ethylene glycol 99% | 107-21-1 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Formaldehyde 30% | 50-00-0 | NT | NT | NT | 4 |
|
Formaldehyde 37% | 50-00-0 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 2 |
|
Glutaraldehyde 50% | 111-30-8 | NT | NT | NT | 4 |
|
Hydrazine 35% | 302-01-2 | NT | NT | NT | 4 |
|
Hydrazine 70% | 302-01-2 | 115 | 3 | ASTM F739 | 4 |
|
Hydrazine 98% | 302-01-2 | NT | NT | NT | 4 |
|
Hydrochloric acid 10% | 7647-01-0 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Hydrochloric acid 35% | 7647-01-0 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Hydrochloric acid 37% | 7647-01-0 | 43 | 2 | ASTM F739 | 4 |
|
Hydrogen peroxide 30% | 7722-84-1 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
m-Cresol 97% | 108-39-4 | 145 | 4 | ASTM F739 | 4 |
|
Methanol 85% | 67-56-1 | NT | NT | NT | 4 |
|
Methanol 99% | 67-56-1 | 7 | 0 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Methyl Ethyl Ketone (2-Butanone) 99% | 78-93-3 | 2 | 0 | EN 374-3:2003 | 2 |
|
N-methyl-2-Pyrrolidone 99% | 872-50-4 | 17 | 1 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
N-N dimethyl acetamide 30% | 127-19-5 | NT | NT | NT | 4 |
|
N-N dimethyl acetamide 99% | 127-19-5 | 39 | 2 | ASTM F739 | 4 |
|
Nitric acid 10% | 7697-37-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Nitric acid 20% | 7697-37-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Nitric acid 40% | 7697-37-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Nitric acid 50% | 7697-37-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Phenol 85% | 108-95-2 | 77 | 3 | ASTM F739 | 4 |
|
Phosphoric acid 75% | 7664-38-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Phosphoric acid 85% | 7664-38-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Potassium Hydroxide 50% | 1310-58-3 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Skydrol LD-4 Amestec | NA | 60 | 2 | ASTM F739 | NT |
|
Sodium hydroxide 20% | 1310-73-2 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Sodium hydroxide 40% | 1310-73-2 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
Sodium hydroxide 50% | 1310-73-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Sulfuric acid 10% | 7664-93-9 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Sulfuric acid 40% | 7664-93-9 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Sulfuric acid 50% | 7664-93-9 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Toluene Diisocyanate (TDI) 80% | 584-84-9 | 480 | 6 | ASTM F739 | 3 |
|
Triethanolamine 98% | 102-71-6 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
*rezultatul nu este normalizat
Mai multe mănuși
Vital 520
Dexteritate și flexibilitate în medii puțin agresive
Harpon 326
Confort și siguranță la prinderea obiectelor grele, dure sau alunecoase în industria alimentară
Ultranitril 472
Precizie tactilă pentru protecție chimică ușoară și manipularea alimentelor