Ultranitril 480
Protecție chimică îndelungată
- 4102X
- Type A AJKOPT
-
Adecvat pentru uz alimentar cu toate tipurile de alimente, în conformitate cu Regulamentul European (CE) 1935/2004.
Avantaje specifice
Durabilitate
- Durată de viață mai lungă: rezistență mecanică excelentă (abraziune, perforație)
Randament
- Prindere bună a obiectelor alunecoase, datorită texturii în relief
Protecția pielii
- Protecție excelentă în timpul manipulării intensive a produselor chimice cu risc ridicat
Calitate garantată
- Fără silicon pentru a preveni urmele, defectele pe suprafețele din metal și sticlă înainte de vopsire
Aplicații
Industria automobilelor/mecanică
- Tratarea/degresarea metalelor cu solvenţi agresivi
Industria chimică
- Manipularea canistrelor cu produse chimice
Alte industrii
- Aplicarea pesticidelor
- Curăţarea rolelor preselor pentru imprimare
- Întreţinere
- Tratamentul şi finisarea cherestelei
Sector agricol
- Preparare amestec
- Umplere rezervor
- Aplicare si pulverizare pesticide
- Gestiunea deșeurilor de pesticid
- Curățarea echipamentelor
Detalii privind produsele
Material | Nitril |
---|---|
Culoare | verde |
Finisaj la interior | Clorinat |
Finisaj la exterior | Textura striata |
Lungime (cm) | 46 |
Grosime (mm) | 0.55 |
Dimensiune | 7 8 9 10 11 |
Ambalaj | 1 pereche/punga 12 perechi/cutie de carton |
Grafic alimente
Grad general de contact cu alimentele
Semnificația culorilor
Dacă pH-ul este , mănușile nu sunt potrivite.
BĂUTURI | Fără alcool sau cu tărie mai mică de 6% vol. limpede |
|
---|---|---|
Fără alcool sau cu tărie mai mică de 6% vol. tulbure |
|
|
Băuturi alcoolizate cu tărie între 6% și 20% vol. |
|
|
Băuturi alcoolizate cu tărie de peste 20% vol. |
|
|
CEREALE, AMIDON, ZAHARURI, CIOCOLATĂ ȘI PRODUSE DERIVATE | Amidon, cereale, făini, griș, paste uscate, de exemplu macaroane, spaghetti și produsele similare și paste proaspete |
|
Biscuiți, produse de patiserie, prăjituri și alte produse de brutărie, sare, zahăr și produse de cofetărie în formă solidă; fără corp gras |
|
|
Biscuiți, patiserie, prăjituri și alte produse de brutărie și cofetărie în formă solidă; cu corp gras, ciocolată, înlocuitori și produse acoperite |
|
|
Produse de cofetărie sub formă de pastă umedă |
|
|
Melasă, sirop de zahăr, miere |
|
|
Produse de cofetărie cu corp gras la suprafață |
|
|
FRUCTE, LEGUME ȘI DERIVATE | Fructe întregi, proaspete sau refrigerate, necurățate; fructe uscate sau deshidratate; nuci decojite și prăjite |
|
Legume proaspete, curățate sau tăiate |
|
|
Transformate: în bucăți, piure, pastă sau conserve în mediu apos, inclusiv marinat sau în saramură |
|
|
Transformate în mediu alcoolic |
|
|
Conserve de legume în mediu uleios |
|
|
Conserve de fructe în mediu uleios |
|
|
Nuci sub formă de pastă sau de cremă |
|
|
GRĂSIMI ȘI ULEIURI | Animale sau vegetale, naturale sau tratate |
|
Emulsii de apă în ulei (margarină, unt) |
|
|
PRODUSE ANIMALE ȘI OUĂ | Crustacee și moluște neprotejate în mod natural de cochilii, conserve de pește în mediu apos |
|
Crustacee și moluște neprotejate în mod natural de cochilii, conserve de pește în mediu uleios, produse din carne marinate în mediu uleios |
|
|
Crustacee și moluște proaspete, fără cochilie sau carapace |
|
|
Pește proaspăt, refrigerat, sărat, afumat sau sub formă de pastă |
|
|
Carne de la orice specie de animal, proaspătă, refrigerată, sărată, afumată sau sub formă de pastă sau creme |
|
|
Conserve și semiconserve de carne în mediu apos |
|
|
Conserve și semiconserve de carne în mediu uleios |
|
|
Ouă, gălbenușuri de ouă, albușuri de ouă sub formă de pudră, uscată sau congelată |
|
|
Ouă, gălbenușuri de ouă, albușuri de ouă sub formă lichide sau gătite |
|
|
PRODUSE LACTATE | Lapte integral, degresat sau parțial deshidratat |
|
Lapte fermentat (iaurt, lapte bătut), frișcă și smântână |
|
|
Brânză naturală fără coajă sau cu crustă comestibilă și brânză topită |
|
|
Brânzeturi integrale cu crustă necomestibilă |
|
|
Brânză topită (sub formă de pastă moale), brânză în conservă în mediu apos (mozzarella...) |
|
|
Brânză conservată în mediu uleios |
|
|
Lapte praf, inclusiv preparatele pentru sugari |
|
|
PRODUSE DE ASEZONAT | Sosuri cu materie apoasă |
|
Sosuri cu materie grasă (de exemplu: maioneză, cremă pentru salată...) |
|
|
Muștar |
|
|
Oțet |
|
|
PREPARATE ALIMENTARE | Tartine, sandvișuri, pizza cu tot soiul de alimente care prezintă materii grase la suprafață |
|
Tartine, sandvișuri, pizza cu tot soiul de alimente care nu prezintă materii grase la suprafață |
|
|
Supe, sosuri, ciorbe sub formă de pudră sau uscate, cu materii grase (inclusiv drojdiile) |
|
|
Supe, sosuri, ciorbe sub formă de pudră sau uscate, cu materii grase (inclusiv drojdiile) |
|
|
Supe, sosuri, ciorbe sub orice altă formă, cu materii grase (inclusiv drojdiile) |
|
|
Supe, sosuri, ciorbe sub orice altă formă, dar fără materii grase (inclusiv drojdiile) |
|
|
Alimente prăjite sau fripte de origine vegetală (cartofi, pelete) |
|
|
Alimente prăjite sau fripte de origine animală |
|
|
ALTELE | Alimente uscate care prezintă materii grase la suprafață |
|
Alimente uscate fără materii grase la superfață |
|
|
Plante, mirodenii, aromatice, cafea și înlocuitori de cafea sub formă de granule sau pudră |
|
|
Mirodenii și condimente în mediu uleios |
|
|
Cacao pudră |
|
|
Cacao pastă |
|
|
Extrase concentrate cu tărie de cel puțin 5% vol. de alcool |
|
|
Alimente congelate sau înghețate |
|
|
Înghețate |
|
Grafic substanțe chimice
Gradul de protecție generală împotriva substanțelor chimice
Gradul de protecție este determinat luând în considerare efectele atât ale permeabilității, cât și ale degradării, în încercarea de a oferi utilizatorilor o orientare generală privind protecția atunci când utilizează mănușile noastre împotriva anumitor su
Semnificația culorilor:
Datele testelor substanțelor chimice și gradul de protecție generală împotriva substanțelor chimice nu trebuie utilizate ca bază absolută pentru selectarea mănușilor. Performanța mănușii în condițiile reale de utilizare poate diferi de cea în condițiile c
Produs chimic | Nr. CAS | Timpul de pătrundere (minute) |
Nivel permeabilitate |
Standard | Nivel degradare |
Grad |
---|---|---|---|---|---|---|
1,1,1-Tricloretan 99% | 71-55-6 | 276 | 5 | ASTM F739 | 1 |
|
1,1,2-Triclorotrifluoroetan (Freon TF sau Freon 113) 99% | 76-13-1 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
1,1,2,2-Tetracloroetan 98% | 79-34-5 | 59 | 2 | ASTM F739 | 1 |
|
1,2-dicloroetan 99% | 107-06-2 | 18 | 1 | ASTM F739 | 1 |
|
1,3 - Diclorbenzen 98% | 541-73-1 | 73 | 3 | ASTM F739 | 1 |
|
2-Butoxietanol (Butyl Cellusolve) 99% | 111-76-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
2-Ethoxyethanol (Cellosolve) 99% | 110-80-5 | 416 | 5 | ASTM F739 | 4 |
|
2-Propanol (izopropanol) 99% | 67-63-0 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
2,2,2-Trifluoroetanol 99% | 75-89-8 | 43 | 2 | ASTM F739 | 1 |
|
Acetat de 2-etoxietil (Cellosolve Acetate) 99% | 111-15-9 | 162 | 4 | ASTM F739 | 3 |
|
Acetat de butil 99% | 123-86-4 | 78 | 3 | EN 374-3:2003 | 1 |
|
Acetat de etil 99% | 141-78-6 | 27 | 1 | EN 16523-1:2015 | NT |
|
Acetat de vinil 99% | 108-05-4 | 30 | 1 | ASTM F739 | 2 |
|
Acetonă 99% | 67-64-1 | NT | NT | NT | 1 |
|
Acid acetic 10% | 64-19-7 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Acid acetic 50% | 64-19-7 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Acid acetic 99% | 64-19-7 | 118 | 3 | ASTM F739 | NT |
|
Acid azotic 50% | 7697-37-2 | 341 | 5 | ASTM F739 | 3 |
|
Acid azotic 70% | 7697-37-2 | 49 | 2 | ASTM F739 | NT |
|
Acid clorhidric 10% | 7647-01-0 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Acid clorhidric 35% | 7647-01-0 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Acid clorhidric 37% | 7647-01-0 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Acid clorhidric 50% | 7647-01-0 | NT | NT | NT | 4 |
|
Acid cromic 50% | 7738-94-5 | 175 | 4 | ASTM F739 | 4 |
|
Acid fluorhidric 10% | 7664-39-3 | NT | NT | NT | 4 |
|
Acid fluorhidric 49% | 7664-39-3 | 134 | 4 | ASTM F739 | 4 |
|
Acid fosforic 75% | 7664-38-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Acid fosforic 85% | 7664-38-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Acid oleic 90% | 112-80-1 | NT | NT | NT | 4 |
|
Acid sulfuric 10% | 7664-93-9 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Acid sulfuric 40% | 7664-93-9 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Acid sulfuric 50% | 7664-93-9 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Acid sulfuric 96% | 7664-93-9 | 243 | 5 | EN 16523-1:2015 | NT |
|
Acrilonitril 99% | 107-13-1 | 12 | 1 | ASTM F739 | 1 |
|
Alcool izobutilic 99% | 78-83-1 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Anilină 99% | 62-53-3 | 72 | 3 | ASTM F739 | 1 |
|
Benzen 99% | 71-43-2 | 27 | 1 | ASTM F739 | 1 |
|
Benzină fără plumb Amestec | 8006-61-9 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Bifenili policlorurați (PCB) (50%) în 1,2,4-Triclorbenzen Amestec | 11097-69-1 | 343 | 5 | ASTM F739 | NT |
|
Ciclohexan 99% | 110-82-7 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Clorobenzen 99% | 108-90-7 | 42 | 2 | ASTM F739 | NT |
|
Cumene 98% | 98-82-8 | 271 | 5 | ASTM F739 | 3 |
|
Dietanolamină 97% | 111-42-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Dietilamină 98% | 109-89-7 | 53 | 2 | EN 16523-1:2015 | 1 |
|
Dimetilformamidă 99% | 68-12-2 | 35 | 2 | ASTM F739 | NT |
|
Dimetilsulfoxid 99% | 67-68-5 | 480 | 6 | ASTM F739 | 3 |
|
Epichlorhidrină 99% | 106-89-8 | 4 | 0 | ASTM F739 | NT |
|
Etanol 95% | 64-17-5 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Eter (dietil eter) 99% | 60-29-7 | 64 | 3 | ASTM F739 | 4 |
|
Etilen glicol 99% | 107-21-1 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Fenol 85% | 108-95-2 | 255 | 5 | ASTM F739 | 3 |
|
Formaldehidă 37% | 50-00-0 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
Fracția nafta VM&P Amestec | 8032-32-4 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Freon 12 99% | 75-71-8 | 480 | 6 | ASTM F739 | NT |
|
Furfural 99% | 98-01-1 | 61 | 3 | ASTM F739 | NT |
|
Hidrazină 35% | 302-01-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Hidrazină 70% | 302-01-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Hidroxid de potasiu 50% | 1310-58-3 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Hidroxid de sodiu 20% | 1310-73-2 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Hidroxid de sodiu 40% | 1310-73-2 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
Hidroxid de sodiu 50% | 1310-73-2 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | 4 |
|
Kerosen Amestec | 8008-20-6 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
m-Cresol 97% | 108-39-4 | 210 | 4 | ASTM F739 | 2 |
|
Metanol 99% | 67-56-1 | 122 | 4 | EN 16523-1:2015 | 3 |
|
Metilizobutilcetonă 99% | 108-10-1 | 57 | 2 | ASTM F739 | NT |
|
n-heptan 99% | 142-82-5 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
n-hexan 95% | 110-54-3 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
N-metil-2-pirrolidonă 99% | 872-50-4 | 108 | 3 | ASTM F739 | NT |
|
N-N dimetilacetamidă 30% | 127-19-5 | 480 | 6 | ASTM F739 | NT |
|
N-N dimetilacetamidă 99% | 127-19-5 | 39 | 2 | ASTM F739 | 1 |
|
Nafta Amestec | 8030-30-6 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Nafta (solvent Stoddart) Amestec | 8052-41-3 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Nafta grea Amestec | 68551-17-7 | NT | NT | NT | 4 |
|
Nitrobenzen 99% | 98-95-3 | 45 | 2 | ASTM F739 | 1 |
|
Oxid de etilenă 100% | 75-21-8 | 32 | 2 | ASTM F739 | NT |
|
Peroxid de hidrogen 30% | 7722-84-1 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
Piridină 99% | 110-86-1 | 26 | 1 | ASTM F739 | 1 |
|
Soluție de hidroxid de amoniu 25% | 1336-21-6 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
Soluție de hidroxid de amoniu 29% | 1336-21-6 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Styrene 99% | 100-42-5 | 36 | 2 | EN 16523-1:2015 | 1 |
|
Sulfură de carbon 99% | 75-15-0 | 20 | 1 | EN 16523-1:2015 | 2 |
|
Terebentină Amestec | 8006-64-2 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Tert. Eter amil-metilic 96% | 994-05-8 | 480 | 6 | ASTM F739 | NT |
|
Tetracloroetilenă (Percloroetilenă) 99% | 127-18-4 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Tetraclorură de carbon 99% | 56-23-5 | 341 | 5 | ASTM F739 | 3 |
|
Tetrahidrofuran 99% | 109-99-9 | 17 | 1 | ASTM F739 | 1 |
|
Toluen 99% | 108-88-3 | 51 | 2 | EN 16523-1:2015 | 1 |
|
Toluen diizocianat (TDI) 80% | 584-84-9 | 480 | 6 | ASTM F739 | 2 |
|
Tricloretilenă 99% | 79-01-6 | 9 | 0 | ASTM F739 | 1 |
|
Trietanolamină 98% | 102-71-6 | 480 | 6 | ASTM F739 | 4 |
|
Uleiuri combustibile Amestec | 68476-34-6 | 480 | 6 | ASTM F739 | NT |
|
Xilen 99% | 1330-20-7 | 92 | 3 | ASTM F739 | 2 |
|
*rezultatul nu este normalizat
Mai multe mănuși
Ultranitril 410
Mănușa ideală pentru operațiuni în care este necesară protecție împotriva tăierii și chimică, cu performanță mai bună la degradarea de către acizi și aderență optimă.