TempCook 476
Igienă și protecție termică eficientă; 100 % impermeabilă
- 4443D
- Type A AFGJOT
- X2XXXX
- 111
-
Adecvat pentru uz alimentar cu toate tipurile de alimente, în conformitate cu Regulamentul European (CE) 1935/2004.
Avantaje specifice
Protecție termică
- Protecție termică până la 250 °C* (*de la 150 °C, produsul poate fi mai rigid și își poate schimba culoarea, fără a degrada eficiența mănușilor.)
Durabilitate
- Rezistență la substanțe uleioase, unsuroase și detergenți
Conformitate cu produsele alimentare
- Codul de culoare alb/crem îndeplinește standardele privind îmbrăcămintea din industria de catering
Calitate garantată
- Fără silicon pentru a preveni urmele, defectele pe suprafețele din metal și sticlă înainte de vopsire
Aplicații
Industria alimentară
- Prefierbere
Autorităţile locale (servicii de catering)
- Scoaterea vaselor fierbinţi din cuptoare uscate sau umede
- Îndepărtarea obiectelor din autoclave şi cuptoare cu abur
Industria de catering
- Îndepărtarea vaselor din cuptoarele de încălzire
Brutării
- Îndepărtarea tăvilor din cuptoare
Detalii privind produsele
Material | Nitril |
---|---|
Culoare | alb |
Finisaj la interior | Material tricotat pentru protectie termica |
Finisaj la exterior | Textura striata |
Lungime (cm) | 45 |
Dimensiune | 7 9 10 |
Ambalaj | 1 pereche/punga 6 perechi/cutie de carton |
Grafic alimente
Grad general de contact cu alimentele
Semnificația culorilor
Dacă pH-ul este , mănușile nu sunt potrivite.
BĂUTURI | Fără alcool sau cu tărie mai mică de 6% vol. limpede |
|
---|---|---|
Fără alcool sau cu tărie mai mică de 6% vol. tulbure |
|
|
Băuturi alcoolizate cu tărie între 6% și 20% vol. |
|
|
Băuturi alcoolizate cu tărie de peste 20% vol. |
|
|
CEREALE, AMIDON, ZAHARURI, CIOCOLATĂ ȘI PRODUSE DERIVATE | Amidon, cereale, făini, griș, paste uscate, de exemplu macaroane, spaghetti și produsele similare și paste proaspete |
|
Biscuiți, produse de patiserie, prăjituri și alte produse de brutărie, sare, zahăr și produse de cofetărie în formă solidă; fără corp gras |
|
|
Biscuiți, patiserie, prăjituri și alte produse de brutărie și cofetărie în formă solidă; cu corp gras, ciocolată, înlocuitori și produse acoperite |
|
|
Produse de cofetărie sub formă de pastă umedă |
|
|
Melasă, sirop de zahăr, miere |
|
|
Produse de cofetărie cu corp gras la suprafață |
|
|
FRUCTE, LEGUME ȘI DERIVATE | Fructe întregi, proaspete sau refrigerate, necurățate; fructe uscate sau deshidratate; nuci decojite și prăjite |
|
Legume proaspete, curățate sau tăiate |
|
|
Transformate: în bucăți, piure, pastă sau conserve în mediu apos, inclusiv marinat sau în saramură |
|
|
Transformate în mediu alcoolic |
|
|
Conserve de legume în mediu uleios |
|
|
Conserve de fructe în mediu uleios |
|
|
Nuci sub formă de pastă sau de cremă |
|
|
GRĂSIMI ȘI ULEIURI | Animale sau vegetale, naturale sau tratate |
|
Emulsii de apă în ulei (margarină, unt) |
|
|
PRODUSE ANIMALE ȘI OUĂ | Crustacee și moluște neprotejate în mod natural de cochilii, conserve de pește în mediu apos |
|
Crustacee și moluște neprotejate în mod natural de cochilii, conserve de pește în mediu uleios, produse din carne marinate în mediu uleios |
|
|
Crustacee și moluște proaspete, fără cochilie sau carapace |
|
|
Pește proaspăt, refrigerat, sărat, afumat sau sub formă de pastă |
|
|
Carne de la orice specie de animal, proaspătă, refrigerată, sărată, afumată sau sub formă de pastă sau creme |
|
|
Conserve și semiconserve de carne în mediu apos |
|
|
Conserve și semiconserve de carne în mediu uleios |
|
|
Ouă, gălbenușuri de ouă, albușuri de ouă sub formă de pudră, uscată sau congelată |
|
|
Ouă, gălbenușuri de ouă, albușuri de ouă sub formă lichide sau gătite |
|
|
PRODUSE LACTATE | Lapte integral, degresat sau parțial deshidratat |
|
Lapte fermentat (iaurt, lapte bătut), frișcă și smântână |
|
|
Brânză naturală fără coajă sau cu crustă comestibilă și brânză topită |
|
|
Brânzeturi integrale cu crustă necomestibilă |
|
|
Brânză topită (sub formă de pastă moale), brânză în conservă în mediu apos (mozzarella...) |
|
|
Brânză conservată în mediu uleios |
|
|
Lapte praf, inclusiv preparatele pentru sugari |
|
|
PRODUSE DE ASEZONAT | Sosuri cu materie apoasă |
|
Sosuri cu materie grasă (de exemplu: maioneză, cremă pentru salată...) |
|
|
Muștar |
|
|
Oțet |
|
|
PREPARATE ALIMENTARE | Tartine, sandvișuri, pizza cu tot soiul de alimente care prezintă materii grase la suprafață |
|
Tartine, sandvișuri, pizza cu tot soiul de alimente care nu prezintă materii grase la suprafață |
|
|
Supe, sosuri, ciorbe sub formă de pudră sau uscate, cu materii grase (inclusiv drojdiile) |
|
|
Supe, sosuri, ciorbe sub formă de pudră sau uscate, cu materii grase (inclusiv drojdiile) |
|
|
Supe, sosuri, ciorbe sub orice altă formă, cu materii grase (inclusiv drojdiile) |
|
|
Supe, sosuri, ciorbe sub orice altă formă, dar fără materii grase (inclusiv drojdiile) |
|
|
Alimente prăjite sau fripte de origine vegetală (cartofi, pelete) |
|
|
Alimente prăjite sau fripte de origine animală |
|
|
ALTELE | Alimente uscate care prezintă materii grase la suprafață |
|
Alimente uscate fără materii grase la superfață |
|
|
Plante, mirodenii, aromatice, cafea și înlocuitori de cafea sub formă de granule sau pudră |
|
|
Mirodenii și condimente în mediu uleios |
|
|
Cacao pudră |
|
|
Cacao pastă |
|
|
Extrase concentrate cu tărie de cel puțin 5% vol. de alcool |
|
|
Alimente congelate sau înghețate |
|
|
Înghețate |
|
Grafic substanțe chimice
Gradul de protecție generală împotriva substanțelor chimice
Gradul de protecție este determinat luând în considerare efectele atât ale permeabilității, cât și ale degradării, în încercarea de a oferi utilizatorilor o orientare generală privind protecția atunci când utilizează mănușile noastre împotriva anumitor su
Semnificația culorilor:
Datele testelor substanțelor chimice și gradul de protecție generală împotriva substanțelor chimice nu trebuie utilizate ca bază absolută pentru selectarea mănușilor. Performanța mănușii în condițiile reale de utilizare poate diferi de cea în condițiile c
Produs chimic | Nr. CAS | Timpul de pătrundere (minute) |
Nivel permeabilitate |
Standard | Nivel degradare |
Grad |
---|---|---|---|---|---|---|
Ammonium hydroxide solution 25% | 1336-21-6 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
Butyl Acetate 99% | 123-86-4 | 78 | 3 | EN 374-3:2003 | NT |
|
Carbon disulfide 99% | 75-15-0 | 20 | 1 | EN 16523-1:2015 | NT |
|
Diethylamine 98% | 109-89-7 | 53 | 2 | EN 16523-1:2015 | 1 |
|
Ethyl acetate 99% | 141-78-6 | 27 | 1 | EN 16523-1:2015 | NT |
|
Formaldehyde 37% | 50-00-0 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 3 |
|
Hydrochloric acid 10% | 7647-01-0 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | NT |
|
Hydrochloric acid 35% | 7647-01-0 | 480 | 6 | EN 374-3:2003 | NT |
|
Hydrogen peroxide 30% | 7722-84-1 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | NT |
|
Methanol 99% | 67-56-1 | 122 | 4 | EN 16523-1:2015 | NT |
|
n-Heptane 99% | 142-82-5 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | 4 |
|
Sodium hydroxide 40% | 1310-73-2 | 480 | 6 | EN 16523-1:2015 | NT |
|
Styrene 99% | 100-42-5 | 36 | 2 | EN 16523-1:2015 | NT |
|
Sulfuric acid 96% | 7664-93-9 | 243 | 5 | EN 16523-1:2015 | NT |
|
Toluene 99% | 108-88-3 | 51 | 2 | EN 16523-1:2015 | 1 |
|
*rezultatul nu este normalizat
Mai multe mănuși
TempTec 332
Izolație termică eficientă și rezistență la o gamă largă de produs chimice